AI napközi

AI tanóra

Szeretné ha gyermeke jól tanulná meg használni a mesterséges intelligencia eszköztárát? 

 

Nyáron az első kíváncsi gyermekek részt vehettek egy Mesterséges Intelligencia és Kommunikációs Élménytáborban. A csillogó szemek arra bíztattak minket, hogy ne álljunk meg itt – vágynak az élményekre, az újfajta (technológiai tudásra).

 

A táborban a ChatGpt okos használatára hívtuk fel a gyerekek figyelmét, kihangsúlyozva, hogy nem tudja helyettesíteni a tanulást, viszont okosan használva hatékonyabbá válik a tanulásra szánt idő. Küldetésünk, hogy az iskolákkal együttműködve segítséget, támogatást adjunk a pedagógusoknak, gyerekeknek szülőknek, hogy a tanítási/tanulási folyamat könnyedén működjön.

 

A gyerekek (10-14, 14-18 év) és persze az iskola számára, most biztosítani szeretnénk egy élő, a helyszínen tartott, ingyenes foglalkozást, aminek a célja, hogy felhívjuk a gyerekek figyelmét az alkalmazás okos használatára.

A foglalkozás tematikáját, feladatait úgy állítottuk össze, hogy a gyerekeknek felhívjuk a figyelmét, hogy most még inkább szükség van arra, hogy megvizsgálják egy adott információ valódiságát, hiszen a fejlett technológiának köszönhetően még inkább megkérdőjeleződik az információ, a tudásanyag igazság tartalma, eredetisége.

Fontosnak tartjuk azt is, hogy a pedagógusok munkáját segítve megismertessük őket a mesterséges intelligencia lehetőségeivel, eszközrendszerével. A szülőknek sincs könnyebb dolguk, hiszen a technológiai fejlődés megállíthatatlan, a gyerekek és persze a világ gondolkodásmódja is változik. A pedagógusok és a szülők számára, ezért szeretnénk egy ingyenes 45 perces online alkalmat biztosítani.

 

A webinárium időpontja:

2023. október 29. 18:30-19:30

 

Érdekli a lehetőség? Regisztráljon a lenti űrlap segítségével! 👇

A jövő nem vár - a jövőt te alkotod!

Szeretnéd tudni, milyen tanulási típus illeszkedik legjobban gyermekedhez?

Ha szeretnéd a tesztet gyermeked számára, íratkozz fel a hírlevelünkre, és azonnal elküldjük nektek e-mailben!